Tuinontwerp

Om tot een goed tuinontwerp te komen is het belangrijk dat wensen en mogelijkheden op elkaar aansluiten.

Wilt u een romantische, moderne, of een onderhoudsvriendelijke tuin? Of een tuin waarin de kinderen hun gang kunnen gaan? Wilt u een buitenkamer om in te koken en te loungen of een zwemvijver? Wilt u terrassen om van de zon te genieten, of wilt u juist meer schaduw? Wat zijn uw lievelingsplanten en bloemen? Welke kleuren en materialen spreken u aan?

Werkwijze

Onze ontwerper komt graag bij u langs om dit te bespreken. We adviseren u over de mogelijkheden en denken mee over alternatieven. Daarna wordt het ontwerp gemaakt en gepresenteerd. Wij geven daarbij aan tegen welke prijs wij het ontwerp kunnen omzetten in een nieuwe tuin.
Het maken van een goed ontwerp kost ons uiteraard de nodige tijd. Daarom kunnen we dat dan ook niet gratis doen. We maken met u hierover een duidelijke afspraak. Mogen wij de aanleg voor u verzorgen, dan nemen wij de ontwerpkosten uiteraard wel voor onze rekening.
Heeft u al een ontwerp? Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan bij ons een offerte aan en wij zoeken naar de beste en slimste manier om uw ideeën uit te voeren.